Kalkmaling, NATURAL WHITE, Jeanne d'Arc Vintage Paint 700ml

189,00 DKK
SKU
Kalkmaling, NATURAL WHITE, Jeanne d'Arc Vintage Paint 700ml

Kalkmaling med en smuk kalkmat overflade. Du kan bruge kalkmaling til møbler og bolig accessories. Loppemarkedsfund, småmøbler fra gemmerne og genbrugsbutikken eller en havebænk eller urtepotter der trænger til en kærlig opfriskning.

Jeannie d'Arc Vintage Paint er vandfortyndbar, miljøvenlig og allergivenlig kalkmaling, og en moderne udgave af gamle kalkmalinger fra 1400-tallet.

Du er velkommen til at ringe med dine spørgsmål på tlf 4636 1666, email: farvehusetroskilde@gmail.com eller besøge butikken i Roskilde - vores faguddannede personale står klar ved både telefon, email og i butik. Er der et produkt du ikke kan finde på webshoppen, håber vi du kontakter os!

Når du køber Jeanne d'Arc Vintage paint kalkmaling, køber du dansk. Jeanne d'Arc Vintage paint kalkmaling fås i et vælg af smukke, specialudviklede farver. Du finder både neutrale grå, og dybe, smukke toner, og charmerende pastelfarver. Det har gjort Jeanne d'Arc Vintage paint kalkmaling til et hit i boligindretningen overalt i Danmark.

Der er 3-10 dages leveringstid på Jeanne d'Arc Vintage paint kalkmaling.

Indhold: 700 ml

Copyright © Malingspecialisten v. Farvehuset. All rights reserved.