Fortrolighedspolitik

Persondatapolitik for Malingspecialisten v. Farvehuset Roskilde


Cookies

Ved at benytte Malingspecialisten v. Farvehuset Roskilde hjemmeside, www.malingspecialisten.dk, accepterer du samtidig vores brug af cookies. Første gang du besøger Malingspecialisten v. Farvehuset Roskilde hjemmeside, vil du se et banner med information om brug af cookies. Ønsker du ikke at der sættes cookies, kan du slå cookies fra i din internetbrowser. Se vejledning for Sletning af cookies.


Hvad er cookies?

Cookies er en tekstfil, der registrerer dit besøg på hjemmesiden samt din brugeradfærd. Oplysningerne registreres på brugerens egen harddisk, smartphones/tablets og andet IT udstyr. Herefter ved serveren (f.eks. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Det er forskelligt, hvor længe cookies gemmes. Nogle slettes når din browser lukker ned mens andre gemmes i op til 2 år.


Hvad bruger vi cookies til?

    At forbedre din brugeroplevelse
    At gøre indhold og tilbud relevant for dig
    At genkende dig fra besøg til besøg
    At gennemføre din bestilling
    Statistik og til at måle trafikken på vores hjemmeside.


Tredjeparts-cookies

Malingspecialisten v. Farvehuset Roskilde samarbejder med en række services, som også benytter sig af cookies på vores hjemmeside. Se herunder hvilke services og hvad de bruges til.

Google
Registrerer din adfærd på sitet.

Sletning af cookies

Hvis du vælger at slette cookies og stoppe med at lagre dem i din browser, skal du være opmærksom på, at vi ikke kan garantere dig en optimal brugeroplevelse på malingspecialisten.dk.

Internet Explorer

Sådan fjerner du eksisterende cookies:

Klik på 'Safety' (Sikkerhed) i kommandobaren yderst i højre side / 'Delete browsing history' (Slet browserdata) . Sæt flueben i 'Preserve Favorites website data' (Bevar data om favoritwebsteder) og i 'Cookies' / 'Delete' / 'OK'.

Sådan undgår du lagring af cookies fremadrettet:

Klik på 'Safety' (Sikkerhed) i komandobaren yderst i højre side. Under 'InPrivate Browsing' (InPrivate-filtrering) sæt flueben i 'Do not collect data for use by InPrivate Filtering' (Bloker automatisk) / 'OK'.

Mozilla Firefox

Sådan fjerner du eksisterende cookies:

Klik på 'Tools' (Indstillinger) i menubaren / 'Options' / 'Privacy' (Privatliv) / 'Remove individual cookies' (Fjerne individuelle cookies) / 'Remove All Cookies' (Fjern alle cookies).

Sådan undgår du lagring af cookies fremadrettet

Klik på 'Tools' (Indstillinger) i menubaren / 'Options' / 'Privacy' (Privatliv) / sæt flueben i 'Tell websites I do not want to be tracked' (Fortæl websteder, at jeg ikke vil spores).

Google Chrome

Sådan fjerner du eksisterende cookies:

Klik på værktøjsikonet øverst i menubaren / 'Tools' (Flere værktøjer) / 'Clear browsing data' (Slet browserdata) / sæt flueben i 'Empty the cache' (Browserhistorik) og 'Delete cookies and other sites data' (Cookies og andrewebsite- og plugindata) / 'Clear browsing data' (Ryd Browserdata).

Sådan undgår du lagring af cookies fremadrettet

Klik på 'Chrome menu' ikonet i browser toolbaren / Settings' (Indstillinger) / 'Show advanced settings' (Beskyttelse af personlige oplysninger) / 'Privacy' / 'Content settings' (Indstillinger for indhold) / 'Cookies' / 'Block cookies by default' (Bloker altid websites fra at lagre data) og (Bloker tredjepart-cookies og websites).


Logstatistik

Logstatistik bruges på malingspecialisten.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På malingspecialisten.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.


Dine personlige oplysninger

Malingspecialisten v. Farvehuset Roskilde indsamler dine personoplysninger, for at du kan indgå en handel med os på www.malingspecialisten.dk. Indsamling af dine personoplysninger sker når du godkender vores handelsbetingelser.

Vi indsamler nedenstående oplysninger:

    Navn
    Adresse
    E-mail adresse
    Information om dit køb
    Telefonnummer er valgfrit

malingspecialisten.dk foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare, du har bestilt, til dig.
Personoplysningerne registreres hos Malingspecialisten v. Farvehuset Roskilde og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via www.malingspecialisten.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.


Hvad bruges mine oplysninger til?

Vi benytter først og fremmest dine oplysninger til at behandle og fremsende din ordre foretaget på www.malingspecialisten.dk. Vi bruger også dine oplysninger i forbindelse med markedsføring og konkurrencer såfremt du er tilmeldt vores nyhedsbrev og har givet samtykke hertil.

Vi vil i nogle tilfælde også benytte dine oplysninger til efterforskning ved mistanke om svindel.


Hvem deles mine oplysninger med?

Ved nogle typer ordrer fremsendes produktet direkte fra producenten. Malingspecialisten v. Farvehuset Roskilde. For at leverandøren/producenten kan behandle og fremsende din ordre, deles dine oplysninger med dem som skal levere din ordre.

Ligeledes deles dine oplysninger med eksterne distributører (herunder GLS, Posten) for levering af dine forsendelser og information om levering. Dette kan ske både via e-mail og på SMS.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som kunde hos Malingspecialisten v. Farvehuset Roskilde har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Malingspecialisten v. Farvehuset Roskilde via e-mail: farvehusetroskilde@gmail.com


Tilmelding af nyheder fra Malingspecialisten

VILKÅR OG BETINGELSER

Det er gratis og uforpligtende at modtage nyheder, kampagner og trends, og du kan til enhver tid afmelde dig kommunikation fra Malingspecialisten.

Ved at tilmelde dig, giver du samtykke til, at Malingspecialisten må sende dig markedsføring pr. e-mail om:

Produkter og inspiration herom, der markedsføres og sælges direkte af Malingspecialisten. F.eks. maling, tapet, vedligehold, samt produkter som måtte blive markedsført i fremtiden. Tilbud, udsalg, konkurrencer samt andre markedsføringstiltag.

Dine medlemsoplysninger opbevares hos Malingspecialisten.

Du er til enhver tid berettiget til at få informationer om, hvilke oplysninger Malingspecialisten behandler om dig. Du kan bede om at få oplysninger, som Malingspecialisten har om dig, rettet, blokeret eller slettet.

Du kan kontakte Malingspecialisten på farvehusetroskilde@gmail.com for mere info.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte Malingspecialisten på farvehusetroskilde@gmail.com eller som anført i henvendelser fra Malingspecialisten.

Udover, som angivet ovenfor, deler Malingspecialisten aldrig dine oplysninger med andre virksomheder uden din tilladelse, medmindre dette kræves i henhold til lovgivningen eller du har bedt om at modtage konkrete informationer.

Copyright © Malingspecialisten v. Farvehuset. All rights reserved.