Hvordan farver man læder?

Kan man skifte farve på en lædersofa? Eller en taske? Eller måske på et par ridestøvler?

Ja - det kan du! Og endda med et flot og slidstærkt resultat.

Når du skal farve læder, er det dog vigtigt at du er grundig og omhyggelig - både med forberedelserne og med efterbehandlingen. Som belønning for dine anstrengelser, får du til gengæld et flot og holdbart resultat.

Processen for at farve læder er relativt enkel, og herunder beskriver vi den helt kort. under de enkelte produkter til at farve læder, finder du desuden link til mere udførlige beskrivelser af fremgangsmåden, men her t'ar vi den i helt kort punktform:

Step 1: For at sikre god vedhæftning og at læder overfladen suger ensartet, skal der først renses med Gold Quality Stærk Rens.

Step 2:  Påfør nu Gold Quality Læderdækfarve. Til at påføre læderdækfarven, anbefaler vi at du bruger en blød svamp.

Step 3:  Efterbehandlingen er lige så vigtig som forbehandlingen, hvis du skal opnå et holdbart resultat når du farver læder. Du skal nu give et lag læder finish spray for at fixere læderfarven (Satin Gloss 002, Læder Spray Semimat eller Mat lak).

Step 4:  Slutteligt giver du et lag læderfedt, og fremadrettet skal du sørge for at vedligeholde læderet med Gold Quality Læderfedt, så det holder sig stærkt, smidigt og flot.

Se nogle af de imponerende resultater herunder:

Sådan farver man læder

Skifte farve på ridestøvler