INSPIRATION

 1. Hvordan farver man læder?

  Hvordan farver man læder?

  Kan man skifte farve på en lædersofa? Eller en taske? Eller måske på et par ridestøvler?

  Ja - det kan du! Og endda med et flot og slidstærkt resultat.

  Når du skal farve læder, er det dog vigtigt at du er grundig og omhyggelig - både med forberedelserne og med efterbehandlingen. Som belønning for dine anstrengelser, får du til gengæld et flot og holdbart resultat.

  Processen for at farve læder er relativt enkel, og herunder beskriver vi den helt kort. under de enkelte produkter til at farve læder, finder du desuden link til mere udførlige beskrivelser af fremgangsmåden, men her t'ar vi den i helt kort punktform:

  Step 1: For at sikre god vedhæftning og at læder overfladen suger ensartet, skal der først renses med Gold Quality Stærk Rens.

  Step 2:  Påfør nu

  Read more »
 2. KABE Spartel inspiration til dine vægge

  KABE Spartel inspiration til dine vægge

  KABE Spartel er på kort tid blevet et kæmpehit i boligindretningen, overalt i Danmark.

  KABE er indfarvet spartelmasse som du påfører med et par brede spartler, og efterbehandler med en topcoat. Herefter har overfladen en overflade der tåler let afvaskning - svarende til en vægmaling i glans 10.

  Du kan få KABE Spartel i 35 flotte farver - farverne er valgt af trendekspert Mads Arlien Søborg. I vores butik (i Roskilde) har vi opstrøgsprøver på alle farverne, så du kan se og mærke overfladen, inden du beslutter hvilken farve du ønsker.

  KABE Spartel skaber en flot, fløjlsagtig overflade, som skaber et meget personligt og flot udtryk, og den - overfladen - er smuk i både de dybe nuancer, som f.eks. Iron Stone og Dark Soil - og i de lyse farver, f.eks. Rose Cloud og Beige Berry.

  Det er bestemt ikke kun for de professionelle, nærmest

  Read more »
 3. Læderrenovering - Før og efter

  Læderrenovering - Før og efter

  // læderrenovering

  Læder er et naturligt materiale og skal plejes og beskyttes.Læder er også et meget taknemmeligt materiale, og med dygtig læderrenovering, kan selv meget slidte overflader, blive flotte igen.

  Både møbler, tasker, sko - og lignende læderoverflader.

  Vi er specialister i læderrenovering og læderpleje, og vi har hjulpet vores kunder til mange flotte resultater. Du er også altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål om læderrenovering. Enten send en mail med billeder, eller kom forbi butikken i Roskilde, hvor vi står klar til at hjælpe.

  Se nogle før og efter projekter af læderrenovering herunder:

  Læderrenovering af krakeleret lænestol

  læderrenovering af bilsæder af læder

  Read more »
Copyright © Malingspecialisten v. Farvehuset. All rights reserved.